Zanimljivosti i zabava

Milan Pavlović objavio fotografiju s Neletom Karajlićem: Malo vas je, pi*kice










Glumac Milan Pavlović objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s Neletom Karajlićem, koji je trenutno u fokusu javnosti nakon što mu je Sejo Sexon zabranio da izvodi njegove pjesme.

“Malo vas je…. Malo vas je… Pi*kice,” naveo je Pavlović u opisu. Očekivano, objava je bila povod za brojne reakcije. Neki su uputili kritike glumcu zbog druženja s Karajlićem, a neki smatraju da u ovome nema ništa sporno.

“Ovo je onaj koji je danas pričao o 200 godina nepravde nad Srbima? Što je doživio amneziju? Nije pričao, ne sjeća se, nije pjevao, nije ništa. Hebi ga, krhko je znanje”, “Ja već neko vrijeme sumnjam da si ti kloc”, “Dvije legende, “Miki, šta god ko mislio, ipak obojica volite želju. Za mene je to najvažnije,” neke su od reakcija.

Pavlović je kazao da nema komentar vezan za ovu fotografiju. Podsjećamo, Karajlić je jučer gostovao u emisiji “Nedjeljom u 2”, koju vodi Aleksandar Stanković. On ga je, između ostalog, pitao je li četnik.

“Daleko od toga. Štaviše, pripadam onom dijelu srpskog naciona koji je bio protiv četnika, odnosno, uslovno rečeno, partizanski background, s tim što se sad pogled na četnike razlikuje iz Sarajeva i Beograda,” kazao je.



Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button