Njemački Teleperformance otvara predstavništvo u Tuzli i zapošljava

- in Posao

Govorite tečno njemački jezik i tražite stabilan posao u internacionalnoj kompaniji? Teleperformance BiH (TP) nakon Sarajeva, otvara svoje predstavništvo i u Tuzli, te pozivaju sve zainteresovane da se prijave i osiguraju svoje mjesto.

Teleperformance grupacija je najveća internacionalna kompanija i svjetski lider u pružanju interaktivnih usluga podrške i brige o kupcima za najpoznatije internacionalne brendove, koja po zvaničnim podacima u 2020. godini ima preko 330.000 zaposlenih u 460 ureda koja se nalaze u 80 zemalja, te pokrivaju preko 170 tržišta.

Svoj ured u Sarajevu su otvorili krajem 2018. godine, te su ubrzo postali jedna od najbrže rastućih kompanija u Bosni i Hercegovini. O njihovom uspjehu govori i podatak da su izabrani kao Najpoželjniji poslodavac u 2020. godini u sektoru outsorcinga poslovnih procesa (BPO). Danas broje blizu 600 uposlenika, te zbog proširenog obima poslovanja otvaraju predstavništvo i u Tuzli.

Ukoliko ste komunikativni, dinamični i dobro govorite njemački jezik i vas čeka prilika u kompaniji Teleperformance BiH – predstavništvo u Tuzli.

Trenutno je otvoreno 15 radnih mjesta za poziciju Savjetnik za korisničku podrškurad od kuće, na puno radno vrijeme.

Očekivani početak rada je 14.05.2021.

Šta nudi Teleperformance?

Rad od kuće, trening u trajanju od mjesec dana, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

Agencija MojPosao.ba je oficijelni partner pri posredovanju za zapošljavanje i odgovorna za kompletan proces odabira kandidata.

Prijavite se što ranije, kako bi osigurali svoj termin za intervju sa regruterima MojPosao.ba u Tuzli.

Više o pozicijama, kao i direktne prijave na oglas pronađite na LINK-u, ili se javite direktno na e-mail: teleperformance@mojposao.ba, telefon: 033 204 595 ili WhatsApp / Viber: 061 139 240.

Sve novosti o Teleperformancu možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.

Related Posts