Zaštita okoliša

Eko život – Održan sastanak s predstavnicima Općine Posušje

U Općini Posušje 10.03.2021. godine održan je sastanak s predstavnicima Općine Posušje, operater za ambalažni otpad Eko život Tuzla i Udruge Apollo.

Tom prigodom Ivanka Arapović Galić, pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti razgovarala s Jasminom Osmanovićem i Jozom Kolobarićem o aktivnostima koje ova tvrtka zajedno s Apollom provodi na području Općine Posušje.

Sastanku su prisustvovale i Edisa Bajramović ispred tvrtke Eko život te Dragica Lebo i Lucija Pekas ispred Općine Posušje.

Od aktualnih zajednički aktivnosti za istaknuti je edukacije po osnovnim školama na temu ekologije, kao i razdvajanje otpada -stakla i plastike za što su postavljeni adekvatni kontejneri na više lokacija u Posušju, u suradnji s JP Vodovod.

Uz iskazano obostrano zadovoljstvo dosadašnjim radom, najavljena je i sljedeća akcija – organiziranje Family Daya s učenicima.

S njom će se kroz igru s najmlađima, te doniranjem sadnica, Općina Posušje priključiti jednom od svjetskih obilježavanja “Milijun sadnica za jedan dan!”

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button