Obezbijedite najbolje uslove za proljetnu sjetvu uz plastenike Prometal

- in BiH, Preporučujemo

Plastenici Prometal, uzimajući da nam dolazi period proljetne sjetve,  svima koji se bave povrtlarstvom, savjetuju da se na vrijeme obezbijede novim plastenikom kako bi im plodovi rada bili što kvalitetniji.

Uzgoj većine povrća ograničen je vremenskim uslovima, a oni koji žele da produže vegetaciju odlučuju se na uzgoj u plastenicima. Zbog toga, plastenici Prometal Vam nude široku ponudu plastenika, da li da ste početnik ili se već bavite plasteničarstvom.

Vrlo je bitno znati šta želite proizvoditi, kojoj geografskoj regiji pripadate i da li želite profesionalno da se bavite uzgojem povrća. Zato u Prometalu možete naći plastenike koji odgovaraju Vašim potrebama.

Plastenici Prometal imaju metalnu konstrukciju, a  svaki od plastenika ima bočno provjetravanje te prozore na čelnim stranama što doprinosi boljoj ventilaciji.

Odaberite onaj koji Vama najbolje odgovara jer plastenici Prometal Vam nude garanciju na foliju do 8 sezona, a na metalnu konstrukciju 10 godina.

Prometal plastenici svih  su dimenzija i za svaki džep, a dostavu i postavljanje plastenika vršimo na prostoru cijele BiH.

Nazovite nas na 061 101 600 ili nam se javite na Facebook  stranici Plastenici Prometal, a svoj model plastenika odaberite OVDJE.

Ne pronađete li Vama potrebne dimenzije, plastenike izrađujemo i po Vašim mjerama.

Kako su naši dosadašnji kupci zadovoljni uzgojem kultura u našim plastenicima, pogledajte na fotografijama: