Arhiva

Dino Rađa – Balašević je sijao mir i ljubav

Nakon vijesti o smrti Đorđa Balaševića tugovali su i brojni sportisti, a svoje mišljenje o Đorđu Balaševiću je putem Facebooka podijelio i legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je podijelio zanimljivu anegdotu iz 2004. godine.

U cijelosti prenosimo Facebook status Dine Rađe:

“Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Đoleta upozna kad je bija u Novom Sadu mislin u vojsci ali nisan siguran. Svakako su bili dobri. Đoletov prvi koncert nakon rata 2004 u Splitu a Mosor nervozan ka pas nesmi ic jer se boji kako ce publika reagirat a on emotivac neko sranje nebi prezivija. Usrid koncerta zove on mene na mobitel i pita kakva je situacija. Kako meni malo triba kazen mu odma da je sve super osin sta ga je jedan lik gadja bocon ali da je to policija rijesila za sekund. Inace ovacije za Đoleta. Meni Mosor naravno ne viruje i odma zove staroga Grasu. A ovaj sidi do mene i odma prihvati zajebanciju i potvrdi moju pricu. Posli koncerta idemo svi skupa u Grasin restoran i sidimo za stolon Djole i njegovi, Grase, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene s izvinjavanjen. Ovaj ga blido pogleda i kaze o cemu to pricas. Mosor odma shvati da je zajeban i da se tresa satima bez veze. Vecer za pamcenje. Sad bar imaju veselo drustvo gori di se skupljaju dobri ljudi.”

Ali, kako to obično biva, nisu svi dobronamjerno prihvatili ovu Rađinu objavu, pa je jedan gospodin upitao Dina Rađu zašto je toliko potresen zbog smrti Đorđa Balaševića.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button