Sin Đorđa i Olivere Balašević jednom je prilikom otkrio pravu istinu o njihovoj ljubavi kojoj se svi dive

- in U fokusu

Aleksa Balašević divio se ljubavi svojih roditelja Đorđa i Olivere Balašević, ona mu je inspiracija koja ga vodi kroz život.

Ljubav i Olivere Balašević uistinu je bila posebna, od prvog dana kada su se slučajno upoznali, pa sve do posljednjih dana njegova života kada je njegova posljednje želja bila da još jednom čuje njezin glas preko telefona.

Đorđe i Olivera voljeli su se više od 40 godina, a zajedno su dobili i troje djece, kćeri Jovanu, Jelenu i sina Aleksu koji je prije godinu u jednom od intervjua progovorio o svojim roditeljima.

“Danas je previše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog deteta, normalnog i ispravnog”, izjavio je tada za srpski magazin Helo.

Aleksa se danas uspješno bavi organiziranjem MMA borbi, a i sam je zaljubljen u svoju zaručnicu Nikolinu koju voli više od svega.

“Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svetu. Mama me savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih”, zaključio je Aleks.

On je bio jedan od prvih koji je stigao na posljednji ispraćaj svog oca Đorđa na groblju u Novom Sadu, koji je održan u krugu najuže obitelji. Đorđe je preminuo 19. februara od posljedica upale pluće, a bio je pozitivan i na koronavirus.

Izvor: dnevnik.hr

Kameleon i Zenski Banner1.fw