Elon Musk (Elko), nudi zanimljivo rješenje za BiH!

- in Radio, U fokusu

Sjedim ja tako neki dan sa Elonom Muskom, i onako pričamo o rastu i padu nafte, naravno po barelu. I mic, po mic dođemo mi na temu covid vakcine, i pita on mene ovako: “-De da te pitam nešto, ali da se ne uvrijediš! “; “-Ma hajde! Kažem ja: Elko,  Elko ja njega zovem, što znači da smo jako dobri i odmah znaš da je ova priča istinita sto posto. Nije izmišljena, ne da nama ovaj balkanski DNK da mi izmišljlamo, lažemo i znate već šta.

Nego da se vratimo na Elku mog dobrog poštenog, prepoštenog. Pita on mene ovako “-Što vi nemate još niti jednu vakcinu protiv Corona virusa? Reko: “-Ma bit će, nije da neće. Samo ne znamo kad, niti koliko, niti  koje vakcine. Samo to ne znamo, ostalo sve znamo!

Gleda on mene onako, kako to Elko zna, jednom ću vas upoznam pa će ti jasan pogled biti. I, veli: “-Imate vi ba, nešto za razmjenu, ne mora biti Bitcoin, može nešto od tehnike nekom uvalite i mirna bosna! Nema veze što ne radi ta tehnika, bitno je to poslat, pa “kome opanci, Tom i Džeri”

Reko, Haj! Vidjet će ali prvo moram da se “popitam” sa ovim svojim što me prate na Kameleonu, i što će ovo sve moći pratiti na  http://kameleon.ba/live/ i live video stream na https://www.facebook.com/radio.kameleon Vidimo se u utorak 23.2, 12:15 sa Radijskim Guruom.

 

Related Posts