Proslavimo skupa Valentinovo i rođendan Valtera Tuzlanskog

- in U fokusu

Dan zaljubljenih nam je pred vratima. Osim što je ovaj dan važan za sve zaljubljene, ovaj dan se obilježava i kao početak rada Valtera Tuzlanskog.

Imajući u vidu da za ovaj datum imamo dvije važne figure, tim povodom je jedna od njih, naš Izo poznat kao Valter Tuzlanski, odlučio da zaljubljene obraduje mnogim vrijednim poklonima povodom svog rođendana.

Ukoliko želite da, nakon što otvorite vrata Valentinu, dobijete fin poklon koji ćete podijeliti sa vama voljenom osobom, možete posjetiti facebook profil Valtera Tuzlanskog.

Budući da živimo u hiperbrzom vremenu koje podrazumijeva nemogućnost da se sve prioritetnosti pravovremeno ispune, u okviru ovog poklanjanja Valter vam, između ostalog, olakšava darivanjem koje će uveliko uštedjeti vaše vrijeme priprema za Valentinovo i učiniti vas ispunjenijom osobom.

Nemate vremena da oblikujete frizuru na način kakav ste zamislili? Kliknite OVDJE.

Mnogo vremena bi vam oduzelo spremanje večere za Valentinovo? Kliknite OVDJE.

Razbijali bi glavu time kakav buket cvijeća da odaberete za vašu voljenu osobu? Kliknite OVDJE.

Nemojte misliti da je ovo sve što Vam Valter tuzlanski poklanja za Valentinovo.

Zbog nedostatka vremena nismo bili u mogućnosti da nabrojimo sve nagrade koje možete da osvojite, ali ih možete pogledati i neku od njih možda i osvojiti na facebook profilu VALTER TUZLANSKI.

Našem Valteru Tuzlanskom ovom prilikom možemo poželjeti još mnogo vitalnosti i pozitivnog duha kojim će razveseljavati mlađe generacije.

Sretan rođendan Valtere!

Related Posts