Zanimljivosti i zabava

Ovo je stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući, kladimo se da niste vidjeli taj detalj u filmu













Iako ste “Sam u kući” sasvim sigurno gledali više puta, sasvim sigurno niste primijetili jedan detalj u filmu koji bi mogao promijeniti sve. Naime, jedan korisnik Reddita primijetio je kako Kevinov tata njegovu avionsku kartu baca u smeće, a vrlo brzo razvila se rasprava je li to napravio slučajno ili namjerno.

Radnje filma svi se sjećaju. Zbog nestanka struje, obitelj se ne probudi na vrijeme pa moraju žuriti u zračnu luku. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora se boriti s lopovima. Korisnik Reddita “bobcobble” tvrdi da je Peter McAllister Kevina ostavio doma namjerno.

Nakon što je potonji prolio mlijeko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Bobcobble tvrdi i da Kevina nije bilo na listi, s obzirom na to da je obitelj više puta provjeravala popis kad su dijelili karte.

Činjenica da je Kevinova karta završila u smeću otvorila je niz novih pitanja, a u raspravi na Redditu ima zaista zabavnih teorija pa se mnogi tako pitaju i je li Kevinov tata poslao i lopove…

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button