SvijetZanimljivosti i zabava

Zna se ko je gazda: Doberman nikako ne može izbaciti malu mačku iz svog kreveta (VIDEO)













Poznato je već svima da su mačke zapravo gospodari u odnosu vlasnika i kućnog ljubimca, a ako je u igri i neki pas, on je u hijerarhiji vjerojatno na zadnjem mjestu.

Vjerojatno sličan sistem prakticiraju i u obitelji ove crne mačke i ženke dobermana. Mali crni mačak zvan Kodak odlučio je zaposjesti krevet ogromne ženke dobermana zvane Sunny, a kada je psu dosadilo da mu mačka leži na omiljenom mjestu za odmor, odlučio je se otarasiti. Ali plan se baš i nije realizirao.

@amandaplease606

SHE KNOWS THIS IS HER BED, NOT THE CATS 😅😂 She’s FED UP. For people who think sunny is being aggressive/needs to leave the cat alone- Kodak is a hood rat & he is not scared of any dog💀 #fyp #cat #doberman #pets #foryoupage

♬ original sound – 🌸🌸🌸

Doberman se svim silama trudio otjerati mačka, tresao je krevet, dizao ga u zrak, gunđao, skakutao, gurao mačka njuškom, ali koliko god se trudio, sve što je na kraju dobio bilo je šapom po nosu.

“Ona zna da je to njezin krevet, a ne mačkin i dosta joj je. Za ljude koji misle da je Sunny agresivna i treba ostaviti mačku na miru, ne nije. Kodak je prava ulična mačka i nema nimalo straha od pasa”, napisala je vlasnica u objavi.

Video je pravi hit na TikToku i lajkalo ga je više od četiri milijuna ljudi, a pogledalo čak 23 miliona korisnika.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button