In memoriamU fokusu

U subotu posljednji ispraćaj Nedžada Zonića
Nedžad Zonić je sinoć, nakon zdravstvenih problema, preselio. Još jedna smrt koja je duboko potresla sve ljude Tuzle, sve koji su Nedžada poznavali i koji su nerijetko u njegovu krojačku radnju navraćali na čašicu pozitivne energije koju je Nedžad posluživao svim gostima.

Način na koji se ophodio prema svima, dobroćudnost njegovog bića, sve dobro što je davao drugima, a davao je nesebično i sa ljubavlju, ostaje kao uspomena na Nedžada.

Možda će Vas zanimati i:

Zona je bio čovjek pozitivnog i veselog duha, odlikovale su ga karakterne crte koje su nam svima u ovim tegobnim vremenima bile na neki način inspiracijom i bilo je fino znati da je poznati Zona uvijek bio spreman podijeliti dio sebe sa svima kojima je bilo koji vid podsticajnosti bio ili potreban ili naprosto kako bi se kroz razmjenu šala i priča podijelila pozitivna energija.

Najveće bogatstvo, kako je Zona često isticao, bili su ljudi koje je upoznao radeći sve prethodne godine u svojoj krojačkoj radnji i koji su uvijek navraćali kako bi se razgovorom okrijepili.

Posljednji ispraćaj Nedžadu Zoniću obavit će se u subotu, od 12:30 do 13 sati ispred Komemorativnog centra Tuzla, a ukop će se obaviti na Gradskom groblju Trnovac.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button