Sport

Fotografije Michaela Schumachera bit će objavljene prvi put poslije nesreće

Prije tačno sedam godina i mjesec dana po mnogima najbolji vozač u F1 svih vremena Michael Schumacher (52) teško je pao na skijanju i od tad se jako malo zna o njegovom stanju. Ali to će se ubrzo promijeniti…

Michaelova porodica je spremna. Dopustit će TV ekipi da uđe u kuću u kojoj se Schumacher oporavlja nakon teškog pada na skijanju 2013. godine. Bio je na više operacija, u šestomjesečnoj induciranoj komi, a sad se oporavlja na kućnoj njezi. Njegove fotografije ni snimke nitko nije vidio od pada, a stiglo je vrijeme da cijeli svijet vidi u kakvom je stanju legendarni vozač.

Možda će Vas zanimati i:

Njemački dvojac Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons snimaju dokumentarac jednostavnog i jasnog naziva – ‘Schumacher’ za kojeg se još ne zna kad će izaći. Ta će ekipa na korištenje dobiti ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja po mnogima najbolji vozač u historiji Formule 1. U njemu će sudjelovati i Michaelova supruga Corinna te Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će sljedeću sezonu voziti za Haas.

– Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti – objasnila je Sabine Kehm, glasnogovornica porodice Schumacher.

Nije poznato kad će dokumentarac izaći, ali u njemu bi trebali saznati kako Schumacher izgleda nakon svih ovih godina.

Izvor: 24sata.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button