VijestiZanimljivosti i zabava

(FOTO) Radionica Žvrlja: Pravljenje nakita na osnovu crteža Vaših mališana

Radionica Žvrlja pretvara remek-djela vaših mališana u uspomene koje ćete čuvati zauvijek.

Radi se o unikatnom nakitu  koji je ručno izrađen od plemenitih metala. Najčešće je u pitanju izrada od srebra.
Mina Vesković, po struci profesorica književnosti, za Radio Kameleon  je rekla kako je nastala ideja “Žvrlja”:
“Ideja je nastala tako što sam ja poželela da sačuvam prvi kćerkin crtež kada je bila mala i kada je tek počela da crta. Umesto da ga čuvam u telefonu, ja sam poželela da to imam negde u vidu nakita. Kada je nastala ta prva devojčica sa kikicama, odnosno ja, istu ogrlicu poželele su baka, tetka i kuma. Negde u tom nastajanju silnih žvrljica od sve naše dece, došli smo na ideju da bi taj jedan krug prijatelja mogao da napravi jednu ovakvu radionicu, koja evo danas divno funkcioniše”.
“Radionica Žvrlja” izrađuje ogrlice, narukvice, privjeske za ključeve, naušnice i prstenje. Pretvara remek-djela Vaših mališana u uspomene koje ćete nositi svuda sa vama.
“Mi uvek kažemo da su to unikati. Ne ponavlja se nikada isti crtež i svaki je apsolutno jedno remek-delo. Ali ono što je najslađe u ovoj našoj priči i našem radu je to što se nama gotovo svaka mama i tetka javi kada dobije “Žvrlju”. I mi uvek imamo tu povratnu informaciju. To je najlepši dio našeg posla”, kazala je Mina Vesković.
Zabilježite trenutke odrastanja vaših mališana na maštovit i orginalan način.
Sve što je potrebno jeste da pošaljete fotografiju crteža koji želite na viber broj  +381 065 827 15 61, ili putem Facebook stranice “Radionica Žvrlja”.
Žvrljice putuju i izvan granica Srbije i rok isporuke za BiH je desetak radnih dana, a cijena izrade nakita zavisi od samog crteža i broja elemenata koji se izrađuju.

Možda će Vas zanimati i:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button