Servisi

Danas oblačno: Kakvo nas vrijeme očekuje tokom vikenda?










Danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u Bosni i sjeveru Hercegovine kratkotrajne slabe padavine.

U nizinama sa slabom kišom ili susnježicom, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 14°C.

Možda će Vas zanimati i:

Vrijeme naredna dva dana:

U subotu 3.2.2024. pretežno oblačno vrijeme se očekuje u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. U ostatku zemlje umjerena naoblaka. Vjetar slab, u Bosni južnog i jugozapadnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3°C, na jugu do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 14°C.

U nedjelju 4.2.2024. preovladavaće pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne lokalno će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15°C.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button