Regali, komode i vitrine sniženi do 70% – Najveća rasprodaja do sada

- in Gdje kupovati, Istaknuta objava

Malagić centar Živinice nudi širok asortiman namještaja za Vaš dom, bilo da tražite komodu ili regal za vaš dnevni boravak ili ormar za spavaću sobu.

U komodu s ladicama ili u regal sa policama možete pospremiti predmete koje povremeno upotrebljavate.

Dok vam komoda za dnevni boravak omogućava da sklonite stvari iz vidokruga, staklena vrata regala omogućavaju vam da izložite keramički servis ili zbirku finog kristala. Regali i komode za dnevni boravak dostupni su u širokom dijapazonu veličina i dizajna.

U Malagić centru  ćete sigurno pronaći komodu, regal ili ormar koji savršeno odgovara vašem domu.

Posjetite Malagić centar Živinice i istražite širok asortiman namještaja po povoljnim cijenama.

Čeka vas širok izbor boja i stilova. Možete pronaći moderan namještaj koji će dati jedinstven izgled vašem domu i koji će zadovoljiti vaše potrebe kada je u pitanju enterijer.

Ukoliko niste sigurni kako izabrati idealan namještaj , posjetite Facebook stranicu Malagić Živinice www.malagic.com i učinite da vaša dom  bude u stilu koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Posjetite salon namještaja Malagić, uljepšajte svoj dom modernim namještajem i na totalnoj rasprodaji uštedite do čak 70%.

Salon namještaja “Malagić” nalazi se na magistralnom putu do broja 9 Živinice.

Količine na raspodaji su ograničene, zato požurite do salona namještaja Malagić i iskoristite ponudu koja se ne propušta.

Dobro došli!