Najveća rasprodaja do sada: Malagić centar Živinice sniženja do 70%

Ponovo je stiglo pravo vrijeme za kupovinu namještaja. U Malagić centru Živinice čeka vas niz izvrsnih ponuda uz uštedu i do 70%.

Pronađite idealan komad namještaja za vaš dnevni boravak, spavaću sobu ili kuhinju. Malagić centar nudi moderan namještaj koji je idealan za Vas i vaš dom.

Možda je za dnevni boravak dovoljan novi regal koji će osvježiti prostor u kojem provodite najviše vremena, ili ste spremni za veći “make over” spavaće sobe. Sve to možete pronaći u Malagić centru Živinice i napraviti nevjerovatne uštede na sav asortiman u izlogu, jer je u toku rasprodaja zbog preuređenja prostora.

Pažljivim izborom detalja vaš dom može biti prava oaza mira i udobnosti, zato uljepšajte svoj dom modernim namještajem iz Malagić centra i na totalnoj rasprodaji uštedite do čak 70%.

Posjetite salon namještaja “Malagić” na magistralnom putu broj 9 Živinice i napravite preuredite Vaš dom po najnižim cijenama.

Količine na raspodaji su ograničene, zato požurite do Malagića, radno vrijeme je od 09:18h a nedjeljom od 10:00 do 16:00h.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/MalagicNamjestaj

Kompletna ponuda: www.malagic.com