Regali na totalnoj rasprodaji u Malagić centru Živinice

Želite li dodatno uljepšati svoj dnevni boravak ili ga u potpunosti preurediti? Selite se u novu kuću, stan ili jednostavno želite novi ugođaj u dnevnom boravku? Prva stvar koju primijetimo kod ulaska u dnevnu sobu je sigurno regal.

U Malagić centru možete vidjeti puno različitih modela regala za dnevnu sobu te izabrati onaj koji će u Vašoj kući dočarati moderan stil i eleganciju.

U regalima za dnevnu sobu možete držati sve, od suvenira sa različitih putovanja, malih rođendanskih darova do knjiga i drugih sitnica. Potražite i odaberite regal po svom ukusu, ali obratite pozornost na veličinu i prostor koji imate na raspolaganju. Pri tome oblik, kvaliteta, boja i materijal regala bi trebali biti primarni čimbenici u odabiru Vašeg novog komada namještaja.

Malagić centar Živinice nudi bogat asortiman regala napravljenih od kvalitetnih materijala.

Zato uljepšajte svoj dom modernim namještajem iz Malagić centra i na totalnoj rasprodaji uštedite do čak 70%.

NEVJEROVATNE cijene, bogata ponuda i brza isporuka, uz vrhunski kvalitet po kome je namještaj iz Malagića već svima poznat, zasigurno će postati nezaobilazno mjesto kupnje za Vas i Vašu porodicu ove zime.

Posjetite salon namještaja “Malagić” na magistralnom putu broj 9 Živinice i pronađite namještaj po najnižim cijenama.

Količine na raspodaji su ograničene, zato požurite do salona namještaja Malagić i iskoristite ponudu koja se ne propušta.

https://www.facebook.com/MalagicNamjestaj

www.malagic.com

Dobro došli!

Facebook Comments