BiznisLifestyle

Ruski brend Caviar napravio luksuzne slušalice

Ruski luksuzni brend Caviar poznat je po stvaranju nevjerovatno skupocjenih verzija već postojećih proizvoda poznatih brednova, dok se svijet polako, ali sigurno već navikava na ideju njihovog postojanja…

Ovoga puta, ruska kompanija predstavlja svoju verziju iPhone 12 Max Pro slušalica, modela koji je već sam po sebi dovoljno skupa investicija i plasira je na tržište spektakularnog izgleda i konstrukcije od čistog zlata. Trenutni aluminijumski model slušalica kompanije Apple nekome jednostavno više nije dovoljno dobar, što je dovelo do njihovog unapređenja ovim plemenitim metalom.

Možda će Vas zanimati i:

Caviar je zamijenio i mrežaste trake za glavu rijetkom krokodilskom kožom u crnoj i bijeloj boji unutrašnjosti, dok slušalice ostaju zlatne u svakoj verziji. AirPods Max držači za glavu dalje su akcentovani zlatnim detaljima i krokodilskom kožom širom svoje baze. Slušalice, koje u fabričkom izdanju ne posjeduju bilo kakav logo, sada dolaze sa Caviar amblemom sa svake strane.

Slušalice su dizajnirane od rijetke krokodilske kože i čistog zlata. Caviar Airpods Max Golden Black model kombinuje najviši kvalitet zvuka u savršenoj harmoniji luksuza i stila. Pošto se Caviar AirPods Max slušalice prodaju po astronomskim cijenama, samo je jedan komad iz svake linije dostupan širom svijeta.

Svim zainteresovanim kupcima omogućena je opcija poručivanja unikatnih AirPods Max modela sa cijenom od 108.000 dolara, putem zvaničnog sajta Caviar brenda.

Izvor: Avaz.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button