Lifestyle

Zatezanje kože infracrvenim svjetlom, novo i bezbolno u suvremenoj estetskoj medicini u Farah
Da ljepota nije prolazana već odavno svi znaju koji su posjetili vodeći dermatološki kozmetički centar u Bosni i Hercegovini DKC Farah Tuzla.

Više od 20 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu, ali DKC Farah konstantno prati svjestke trendove u ljepoti pa tako i ovaj put, sa velikim zadovoljstvom i ponosom nam je PROF. DR. SCI. MED. EDIN SULJAGIĆ predstavio novi laser CUTERA – TITAN za zatezanje kože infracrvenim svjetlom.

Prije nekoliko godina jedan od najvećih autoriteta u estetskoj dermatologiji danas, dr David Goldberg, postavio je zahtjev vrhunskim proizvođačima laserske opreme za novim revolucionarnim tretmanima kože. Tražio je uređaj, koji će uz svu stručnost i iskustvo dr Goldberga, omogućiti uklanjanje nepravilnosti i nepoželjnih pojava na koži klijenta uz minimalno vrijeme oporavka i sigurnost tretmana.

Sa sigurnošću i ponosom pronašao je sve odgovore, oduševio se izvanrednim rezultatima i minimalnim brojem tretmana koji njegovim pacijentima pružaju laseri CUTERA. Time je CUTERA osvojila vrh kvalitete najjačih svjetskih klinika i postala neophodan alat u službi suvremene estetske medicine.

Jedinstveni laserski tretmani CUTERA laserima koji, osim spomenutih rezultata, imaju jedinstven efekat termičkog djelovanja na duboke slojeve kože (dermisa) što potiče vlakna kolagena na rast i zgušnjavanje čime se zateže koža. Time je ostvarena osnovna razlika i nadmoć lasera pred kemijskim pilingom i radiovalovima.

Zatezanje kože Titan-om, elitni tretman

Zatezanje kože Titanom, jedna najefikasnijih metoda. Tretmani Titanom nude potpuno prirodnu mogućnost pomlađivanja i zdrav izgled. Bezbolni, blagi i bez popratnih pojava, ovi tretmani stimuliraju rast novoga kolagena duboko ispod površine kože. To je jedinstvena i učinkovita metoda zatezanja kože bez rizika i dodatnih nuspojava.

Uređaj Titan, koji je dio platforme Cutera, pomoću infracrvenog svjetla potiče rast i razvoj kolagena. Rezultat takve reakcije je zatezanje kože, nestanak mlohavosti te efikasan oporavak njezine strukture. Zatezanje kože moguće je u području lica, vrata, dekoltea, trbuha i drugdje. Ovo je idealan zahvat za žene i muškarce s opuštenom kožom, ili za žene nakon trudnoće!

Što je Titan?

Uređaj Titan koristi infracrveno svjetlo koje svojim djelovanjem potiče rast i razvoj kolagena. Rezultat takve reakcije je zatezanje kože, nestanak mlohavosti te efikasan oporavak strukture kože.

Zašto je Titan drugačiji?

Infracrveno svjetlo prodire ispod površine kože, zagrijava dermis i time postiže daleko bolji učinak na kožu od ostalih izvora energije, kao što je npr. radiofrekvencija. Tretmani Titanom za pacijenta su sigurni, bezbolni i ugodni. Metoda zatezanja kože Titanom prirodna je, neinvazivna i nerizična.

Što tretiramo Titanom?

Opuštenu i izboranu kožu lica i vrata. Uspješni tretmani rade se također na području abdomena i na nadlakticama.

Koga tretirati Titanom?

Pacijenti svih tipova kože bez obzira na dob i spol i tijekom cijele godine.

Koliko je tretmana potrebno?

Kod nekih pacijenata izvrsni rezultati postignuti su sa samo jednim tretmanom. Broj i učestalost potrebnih tretmana odrediti će liječnik.

Popratne pojave nakon tretmana Titanom?

Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blaga oteklina. Obje pojave nestaju nakon nekoliko sati. Nije potrebno zacjeljivanje.

Kada su vidljivi rezultati?

Nekim pacijentima vidljivi su odmah, neposredno nakon tretmana. Ovisno o individualnom procesu stvaranja novoga kolagena i dinamike zatezanja kože, rezultat može biti vidljiv postupno tijekom tri do šest mjeseci.
Je li tretman Titanom bolan?
Ne. Prisutan je samo kratrotrajni osjećaj topline na površini kože.

Je li Titan klinički testiran i odobren?

Da. Dobiveni FDA certifikat rezultat je potvrđenih kliničkih studija provedenih u svjetski poznatim klinika

I za kraj treba da zapamtimo, rezultat tretmana Titanom je zatezanje kože, nestanak mlohavosti te efikasan oporavak njezine strukture. Zatezanje kože moguće je u području lica, vrata, dekoltea, trbuha i drugdje. Ovo je idealan zahvat za žene i muškarce s opuštenom kožom, ili za žene nakon trudnoće!

U službi zdravlja i ljepote klijenata www.farah.ba, Tuzla.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button