LifestyleU fokusu

Besplatna konferencija za trudnice i dojilje
Prijavite se i saznajte sve što vas interesuje o prirastu tjelesne težine tokom trudnoće te o medicinskoj koristi masaže dojenčeta i malog djeteta.

Najsretnije učesnice edukacije očekuju pokloni sponzora i partnera.
Besplatna konferencija za trudnice i dojilje održat će se u petak, 18.12.2020. godine sa počekom u 18 sati.  Konferencija će se održati online.
Prijaviti se možete OVDJE.
Predavači na konferenciji:
Prof. dr. sci. Adem Balić, subspecijalsta fetalne medicine. Poznat je kao autor “Trudničke knjižice” koja je u praktičnoj primjeni skoro 25 godina. Urednik je i autor je univerzitetskog udžbenika “Perinatologija”. Pionir je mjerenja nuhalnog zadebljanja i fetalnog skrininga na kraju III trimestra i 3D/4D ultrazvuka na našim prostorima ali i šire. Član je tima koji je uveo vantjelesnu oplodnju na naše prostore, te rođenje preko 500 beba. 10 godina je bio Načelnik dispanzera za zdravstvenu zaštitu žena i trudnica u Domu zdravlja u Tuzli, a od 2012. načelnik IVF Centar “Balić”, Jedan je od osnivača Ljekarske komore TK.
Tema o kojoj će šričati je “Prirast tjelesne težine u trudnoći i njen značaj za mamu i bebu”.
Prof. dr. spec. Lana Lekić, doktorica farmaceutskih nauka, marketing menadžerka sertifikovani instruktor za masažu beba u BiH. Tema o kojoj će pričati je “Medicinske koristi od masaže dojenčeta i malog djeteta- IAIM”.
Više o online sajmu pogledjate OVDJE.


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button