Sport

Petrović otkrio koji to problemi muče Slobodu uoči gostovanja banjalučkog Borca










Sloboda u subotu, 3. marta 2018. godine od 14.30 sati na Tušnju protiv Borca traži važne premijerligaške bodove u borbi za opstanak.

Ipak, nije sve tako idealno za Crveno-crne uoči ovog susreta, s obzirom da postoje problemi u igračkom kadru, ali i sa snijegom te niskim tempreaturama.

“Loši vremenski uslovi nas prate, glavni teren se po treći put čisti. Nemamo zaista ideje gdje ćemo danas trenirati, odnosno da li ćemo uopšte trenirati”, istakao je Slavko Petrović, šef struke Slobode koji uz to muku muči i sa povredama defanzivaca.

Aleksandar Ignjatović se jučer povrijedio na treningu, a kada se uz to doda da Perica Ivetić zbog suspenzije propušta meč, jasno je da će Tuzlaci “najtanji” biti upravo u zadnjoj liniji.

Kada je u pitanju Borac, Petrović kaže:

“Ekipa Borca je loše startala u prvenstvu, odnosno drugom dijelu, ali zaista ne trebamo ih podcijeniti. Protiv Mladosti smo bili dominantni, protiv Željezničara smo odigrali jako dobro, tako da koncetrisan prisutup očekujem i sutra protiv Borca. Mi moramo odigrati i dati sve od sebe i ako budemo pravi ne sumnjam u pobjedu!”

Izvor: sport1.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button