Zo & Em by Ksenija: Novi frizersko-kozmetički salon u Tuzli

- in Ljepota, Tuzla

U petak 20.novembra 2020 godine otvoren je novi frizersko-kozmetički salon ”Zo&Em by Ksenija” u Tuzli,

Ksenija Dugajić nova vlasnica salona predstavila je svim prisutnim novitete i proširenje usluga koje će imati ovaj salon pored brenda ”Zo&Em” koji je već postojao.

Osim frizerskog dijela u salonu će sada svi klijenti moći koristiti i usluge tretmana lica, madero terapije, masaža, manikira i pedikira kao i usluge sunčanja u solariju.

Prijem koktel upriličen je u tri različita termina (zbog epidemiološke situacije) kako bi svi klijenti, prijatelji i gosti mogli prisustvovati svečanom otvaranju.

Na samom otvaranju studija osim starih klijenata koji su oduševljeni novim izgledom salona na prijem koktelu su viđene i mnoge javne ličnosti grada kao i kolege šminkeri, frizeri iz drugih salona što potvrđuje da će ovaj glamurozni salon imati jedan porodičan i prijateljski odnos prema svim klijentima.
”Imala sam u planu već dugo vremena da otvorim nešto na području Tuzlanskog kantona, nešto što će biti ekskluzivno i luksuzno za naše građane. Upravo sam to i ostvarila. Naglasila bih da se radi o salonu velike kvadrature sa mnoštvom usluga koje će nuditi salon. Mislim da je najbitnije ono po čemu bih ja mogla da pričam jer sam ja nekada bila sa one druge strane, bila sam mušterija, jeste da se ljudi osjećaju ugodno u mom salonu i da im je lijepo”, istakla je Ksenija Dugajić, vlasnica salona.
A da je ekskluzivno i definitivno nešto novo pokazuju i komentari gostiju prisutnih na otvaranju ovog frizersko-kozmetičkog salona.
”Jako je bitno da nam dođe nešto novo, pogotovo nešto što je jako ekskluzivno, nešto što svakoj djevojci treba i mislim da svi trebamo da dođemo da posjetimo, da podržimo ovakve neke stvari”.
”Ovo je nešto novo u gradu, nešto što do sad nije bilo na našim prostorima, nešto što ima Novi Sad, Beograd, Zagreb…”.
”Ovakvo nešto još uvijek nisam vidjela, smatram da je jako bitno i jako lijepo što sada imamo ovakav salon, gdje imamo sve na jednom mjestu”.
Ono po čemu se ovaj salon razlikuje od drugih salona na našim prostorima jeste to da svaka soba, svaka usluga koju nudi ovaj salon ima svoju privatnost.