LifestyleZanimljivosti i zabava

VIDEO: Tuzlak Adnan Terzić u četvrtom krugu takmičenja “Valentino zvijezde”













Sve gledanije takmičenje “Valentino Zvijezde” koje organizuje OTV Valentino i Valentino Records, u svojoj prvoj godini postojanja privuklo je veliki broj mladih, a i onih nesto starijih da okušaju svoju sreću i nađu mjesto pod zvjezdanim nebom. Od i njih skoro 1.000 prijavljenih na audicijama širom BiH, u četvrtom krugu je ostalo njih oko 40 koji se bore da budu u samom vrhu. OTV Valentino i Valentino Records su obezbijedili nagradni fond od 100.000 KM.

Jedan od takmičara koji su ušli u top 40 je i naš Tuzlak Adnan Terzić, koji ima samo riječi hvale za organizatore i za same takmičenje, te kako kaže, i te kako mu je drago što je odlučio predstaviti se publici na ovaj način i baš na ovoj televiziji.

https://www.youtube.com/watch?v=3YR3Xx_DrYI&feature=youtu.be

Prijateljstva koja je stekao, odnos organizatora prema takmičarima, i način na koji OTV Valentino predatavlja kandidate, dovoljno govori o ozbiljnosti ovog takmičenja i koliko je Adnan sretan što je dio ove priče.

Kako Adnan sam kaže, konkurencija je itekako jaka, te se u svakom nastupu trudi biti drugačiji od ostalih, pažljivo birajući repertoar.

Da ovo za njega nije samo takmičenje govori i činjenica da je u trećem krugu produkcija u duelu Adnanu dodijelila Armina Mešanovića, takmičara iz Goražda, u kome su njih dvojica pokazali da nisu protivnici, nego i veliki prijatelji te su u duelu izašli  zajedno i drugarski odradili posao, i zajedno dobili po 5 glasova i prosli direktno u četvrti krug.

https://www.youtube.com/watch?v=uuhxPA89w8Y&feature=youtu.be

Ovom prilikom Adnan se zahvaljuje i Radio Kameleonu koji je omogućio reklamni prostor u vidu billborda i to u samom centru grada na najboljim lokacijama za promociju njega i takmičenja u kojem nastupa.

Ovim putem Adnan poziva sve Tuzlake da u nastavku takmicenja budu uz njega, i da prate i podržavaju njegov rad.

https://www.youtube.com/watch?v=XCT75DfgKTc&feature=youtu.be



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button