BiHPolitikaU fokusuVijesti

Da li je Banja Luka izabrala novog gradonačelnika???“U nekih 90 posto biračkih mjesta više glasova dobio je Stanivuković i po svim trendovima koje vidimo, smatramo da je ovdje praktično nemoguće da se nešto promijeni”, rekao je Crnadak.

Igor Crnadak, šef Glavnog izbornog stožera PDP-a, rekao je da prvi trendovi govore o tome da je PDP zajedno s partnerima napravio ozbiljan politički zaokret u RS, za što smatraju da bi mogao biti novi trend koji će biti nepromjenjiv, a to je da će novi gradonačelnik biti Draško Stanivuković.

“U nekih 90 posto biračkih mjesta više glasova dobio je Stanivuković i po svim trendovima koje vidimo, smatramo da je ovdje praktično nemoguće da se nešto promijeni”, rekao je Crnadak. “Htjeli smo zbog velikog iščekivanja izaći s ovim podatkom jer je veoma čvrst i nepromjenjev”, rekao je Crnadak. ”Očekujem da će PDP uvjerljivo slaviti na stranačkoj funkciji i da će nakon ove noći biti najsnažnija stranka u Banja Luci”, dodao je.  On je dodao da je izvjesna pobjeda njihovih zajedničkih kandidata u Modriči i Brodu. “Veoma blizu je pobjeda u Derventi, a raduje nas da nakon trećine prebrojanih glasova u Bijeljini naš kandidat vodi sa 52 naprema 38 posto”, rekao je Crnadak, javljaju Nezavisne.

Možda će Vas zanimati i:

foto: bbc.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button