Tuzla

Tuzla: Na Stupinama počinje gradnja novog stambeno-poslovnog kompleksa (FOTO)Tehnograd d.o.o. uskoro počinje sa izgradnjom novog stambeno-poslovnog objekta „H“ na Stupinama.  Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja Stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat I2 i I3, na samoj raskrsnici Stupinske saobraćajnice, ulice Maka Dizdara i Transferzale T7 /ulica 15.maj/.

  • Sa izgradnjom počinjemo u proljeće 2021. godine.
  • Rok završetka radova je zima 2023. godine.

Objekat će se sastojati od tri nadzemne stambene  lamele H1, H2, H3. U prizemlju lamela predviđa se smještaj poslovnih prostora. Kao posebna cjelina, a povezana sa spomenutim lamelama, predviđa se izgradnja dvoetažne garaže. Garaža je jednom etažom (nivo -1) poluukopana, dok je druga etaža  (nivo -2) komplet na podzemnom nivou.  U pripadajućim dijelovima, u podrumskim etažama za sve tri lamele, predviđeno je formiranje garaža/parking prostora.

Svaki stan i poslovni prostor će imati individualne brojače za električnu energiju, vodu i centralno grijanje.  Sve etaže bit će povezane liftom i stepenišnim jezgrom.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button