Sport

Potpuno izgubio kontrolu: Zabave i opijanja ga skupo koštali, zvijezda Manchester Cityja neprepoznatljiva










Na jednoj fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama vidi se da se nije štedio na opijanju.

Osvojio je ove sezone s Manchester Cityjem trostruku krunu. Englesko prvenstvo, FA kup i ono najvažnije – Ligu prvaka. Jack Grealish, 27-godišnji ofenzivac s lijevog krila “stroja” pod ravnanjem Pepa Guardiole se nakon napete sezone malo opustio. Ovo “malo” treba shvatiti uvjetno, jer treba reći, čovjek izgleda bitno drugačije sada nego prije otprilike mjesec dana.

Možda će Vas zanimati i:

Već nakon pobjede nad Interom u finalu Lige prvaka počeo je ludo slaviti, piti i bančiti po kafićima i klubovima diljem Europe. Jedva je ostao pribran za reprezentativno okupljanje Engleske u junu, a nakon što su završile i te zadaće, samo je nastavio s partijanjem. Bilo ga je po plažama diljem Mediterana.

Tako je i sada na Ibizi gdje u ujednačenom ritmu puni blagajne ekskluzivnih barova. Izašla je i jedna fotografija njega u kupaćim gaćicama, a na njoj izgleda… Idemo reći – svakakav. Ispijen, podbuhao, jednostavno, zgažen od alkohola.


Svakodnevno opijanje itekako je ostavilo traga na njegovom izgledu, a već za nekoliko dana morat će se javiti Pepu Guardioli, kada počinju ljetne pripreme Manchester Cityja za novu sezonu. Ako ovako sada izgleda, bolje da se krene trijezniti odmah. Pitanje je koliko će Guardiola s njime imati strpljenja, ali savršeno tijelo kakvo ga je krasilo godinama bit će teško vratiti u takvo stanje.



Izvor
sportske.jutarnji.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button