Noćni životSuper vodič - Gdje izaći

STRAŠNO dobra noć u TUZLI! – Gdje izaći za HALLOWEEN?

Šta to čuči u vama i sprema se da iskoči tokom zabave pod maskama? Jeste li ikada pomislili kako je to biti u tuđoj koži?

Uzbudljiva noć je pred nama, a Tuzla se  sprema za invaziju vampira, superheroja, vještica čije će čarolije, nadamo se,  proraditi barem za ovu noć i pretvoriti Vas u osobu, koja će doživjeti najbolji provod za ovu STRAŠNO dobru noć – koja nam stiže.

Možda će Vas zanimati i:

Kako bismo vam omogućili da sve brige ostavite kući, Radio Kameleon,  za sve naše vjerne čitatelje je otrkio neke od lokacija u Tuzli, na kojima ćete moći biti netko drugi.

HALLOWEEN u Cafe bar Marley's

Dobra Halloween zabava je velika radost za sve one koji su krenuli u hrabri pohod na grad! 31. Oktobra od 18:00h u Cafe bar Marley's očekujte scene strave i užasa namijenjene samo za one najhrabrije! DJ FACHOO svirati će muziku od koje nas hvata jeza, a mnogobrojni kostimi i ukrašeni enterijer doprinijeti će tom doživljaju.

Dođite na najbolju zabavu ovog mjeseca i potrudite se da maska bude što kreativnija i strašnija jer za one neustrašive su spremne i nagrade!, poručili su iz Marley'sa.

HALLOWEEN u Urban BeaTZ Lounge Bar

Strašno dobra noć Vas čeka i u Urbanu ove godine. 31.10.2020. Kostimirana zabava uz muziku uz DAKI DJ. Ulaz je slobodan. Budite kreativni i dobro se zabavite.

Strašno dobra noć Vas čeka i u Caffe Gajba

I ove godine tradicionalni Halloween party u Caffe Gajba. Start: 31.10.2020 19:00h. Zbog trenutne situacije  obavezno je nošenje  maski i fizička distanca te shodno tome, BROJ MJESTA JE OGRANIČEN. REZERVACIJE NA BROJ:061/067-809.

 

Želimo vam svima nezaboravan provod. Sretan Halloween! 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button