Svečanom večerom sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem završen drugi dan Festivala savremene žene

- Kategorija: Festival Savremene Žene
žene

Drugi dan Festivala savremene žene zatvoren je svečanom večerom sa gradonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem. Restoran Lovac na Pannonici ugostio je sve govornice i goste koji su bili dijelom ovog velikog događaja kako za Tuzlu, tako i za cijeli region.

Sadržaj koji je gostima pružen na panelima koji su održavani u kinu Kaleidoskop i Narodnom pozorištu Tuzla tokom dana na ovaj je način krunisan jednim divnim večernjim druženjem.

Live stream možete pratiti na Youtube kanalu Radio Kameleon, na facebook stranicama: ženski.ba,CAT Bosna i HercegovinaAvonRadio KameleonFBL magazinNarodno pozorište TuzlaFestival savremene ženeCentar za kulturu Tuzla i 24sata.hr.

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške naših sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Naši sponzori su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

Ove godine sa nama su: NLB Banka, Bingo, Mikrokreditna fondacija MI-BOSPO, EM GALLERIE, Menprom, Centralno grijanje Tuzla, ZOONO, Avon, Sarajevo osiguranje, Solana Tuzla, Konfekcija FBM, Carski vinogradi Mostar, MASA kokteli, KABIL pekara, Vlada TK i Grad Tuzla.

Facebook Comments