Lifestyle

Dr. Eldar Mehmedbašić na osmoj online konferenciji za trudnice govori o prenatalnoj dijagnostici
Osma online konferencija za trudnice i dojilje održat će se 18.09.2020. godine u 12:00. I ovaj put će se govoriti o aktuelnim temama koje su vezane za trudnoću i porod.

Dr. Eldar Mehmedbašić,specijalista ginekologije i opstetricije održat će prvo predavanje i govorit će o temi ”Prenatalna dijagnostika”. Tanja Stojnić, dipl.fizioterapeut, certifikovan instruktor za masažu beba (IAIM) i djece (MISP) govorit će o temi ”Masaža mama i beba”.

Pored ovih predavanja govorit će se i o ostalim temama koje su bitne za trudnicu na putovanju na kojem se trenutno nalaze, i koje ih uskoro očekuje.

Pored edukativnih predavanja, učesnice očekuju nagrade sponzora i partnera, a obezbjedili su ih Johnson's,  Dr. Pasha, DM , Kompanija Salveo, Mixa kompanije Loreal,  Daphne.

Učešće je besplatno,a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj (https://www.facebook.com/www.roditelj.ba). Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o. koja inače izdaje specijalizirani časopis za majku i dijete Roditelj, koji već godina educira, savjete i nagrađuje mame i buduće mame.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button