Svijet

EPILOG DRAME U LOS ANGELESU Chris Brown napao misicu Kalifornije, uhapšen nakon nekoliko sati policijske opsade










Nakon što je jedna žena uputila poziv za pomoć, policija je opkolila kućuu Los Angelesu poznatog američkog pjevača Chrisa Browna, a on se nakon više sati predao policiji, javili su američki mediji.

Ovog puta reper je bio na meti policije zbog prijetnji pištoljem. Kako pišu američki mediji, Bailey Curran je uputila poziv policiji, rekavši im da joj je Brown prijetio pištoljem i da je ona pobjegla napolje kako bi ih pozvala.

Dok je policija satima čekala ispred njegove kuće, Brown je postavljao video sadržaje na svoj Instagram profil.

– I tako ja spavam i probudim se, i svi ovi helikopteri su okolo, policija je pred kapijom. Šta hoćete od mene? – govori Brown u videu.

Nakon toga postavio je još jedan video u kome se požalio da je umoran od sarađivanja i dogovaranja sa policijom, te da su oni “najgora banda na svijetu”.

– Na svaka tri mjeseca dolazite zbog nečeg. Šta je sljedeće? – upitao je Brown policiju preko svog Instagram profila.

Curran je inače Mis Kalifornije 2016.

Na konferenciji za medije vlasti su kazale kako Brown sarađuje sa policijom Los Angelesa i kako trenutno rade na ovom slučaju.

Brown je i ranije bio prijavljivan policiji a 2009. ga je zbog maltretiranja prijavila poznata pevačica Rihanna i tada je proglašen krivim. On je tada dobio pet godina uvjetne kazne, a morao je da pohađa časove

Brown je zatvoren i 2013. godine, nakon što je udario čovjeka i pobegao.

On se izjasnio krivim i 2014. godine u prekršaju za napad obožavatelja koji je tražio fotografiju sa njim.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button