Od danas u prodaji donatorske karte za pomoć i podršku FK Sloboda

- Kategorija: U fokusu
Pokrenuta akcija: Od danas u prodaji donatorske karte za pomoć i podršku FK SlobodaPokrenuta akcija: Od danas u prodaji donatorske karte za pomoć i podršku FK Sloboda

U okviru 8. kola M:tel Premijer lige BiH fudbaleri Slobode na Tušnju će dočekati aktuelnog šampiona te trenutnog lidera na tabeli ekipu FK Sarajeva.

Ekipa Gradimira Crnogorca vezala je dvije pobjede, u dobroj atmosferi u subotu na Tušnju dočekuje se i ekipa FK Sarajeva.

Od danas u prodaji donatorske karte za pomoć i podršku FK Sloboda i svi navijači i simpatizeri kluba moći će im pružiti podršku kupovinom donatorskih karti…

“Kroz dugogodišnju tradiciju navijači su nam bili bitan faktor, a nerijetko i odlučujući, na putu ka ispunjenju svih naših ciljeva. Cijeneći njihovu podršku i povjerenje koje su nam ukazivali sve vrijeme stvorili smo sebi obavezu da se borimo za FK Sloboda, da mu vratimo staru slavu koju je imao kroz historiju kada su na Tušnju nastupali fudbaleri koji su zlatnim slovima ispisivali historiju i bosanskohercegovačkog, ali i jugoslovenskog fudbala. Put do cilja je težak, trnovit, ali nije nemoguć. Poštujući svakog, vjerujemo da timskim radom Slobodi možemo vratiti staru slavu i vjerujemo da će tribine Tušnja, kao nekad, biti pune. To možemo ostvariti isključivo kao tim.” navode iz FK Sloboda.

Od danas možete kupiti svoje donatorske karte  u vrijednosti od 5 KM  na četiri lokacije  od 12 sati:

1. Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda”

2. CD Shop Mido

3. Autopraonica “Serhat” Kipovi

4. Ćevabdžinica “Sarajka”

 

Izvor: tuzlanski.ba

Facebook Comments