NOVO u La Piel – Centar za lasersku depilaciju i njegu kože

- in promo

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

Da li znate da je sada PRAVO VRIJEME za ultrazvučno čišćenje lica? DA! Nakon ljetnih odmora i visokih temperatura, dajte svom licu da diše. Već danas zakažite svoj termin po SUPER cijeni od 30KM.

Dobro nam došli!

 

IZBJELJIVANJE ZUBA

[NOVO]

Novo u #LaPiel centru je lasersko izbjeljivanje zuba sa najnovijom metodom, bezbolno i efektno, po SUPER cijeni od 69KM za tri sesije!

Rezervišite već danas svoj termin!

 

TRETMAN RADIO TALASIMA (RADIOFREKVENCIJA)

Još jedna novost iz našeg centra je i Deluxe tretman radiofrekvencijom koja radi na principu zagrijavanja kože uslijed kojeg se poboljšava cirkulacija kože, potiče metabolizam stanica i regeneracija. Sve zajedno dovodi do zatezanja kože i smanjenja bora.

Tretman po SUPER CIJENI od 59KM za koji već sada možete rezervisati svoj termin, probajte, oduševiti će vas!

 

TRETMAN AKTIVNIM OKSIGENOM

[NOVO]

Kao što smo i obećali, donosimo vam puno novosti u našem centru, jedna od njih je svakako SAVRŠEN tretman oksigenom. Savršen je izbor za ujednačavanje tena, smanjenje bora, za zatezanje i učvršćivanje kože lica.

Iskoristite SUPER CIJENU od 39KM. Jer ovaj tretman je dostupan jedino u #LaPiel. Počastite svoju kožu na pravi način! #AKCIJSKACIJENA

 

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom osim dubinskog pilinga epidermisa pomaže pri hidrataciji, tonusu, cirkulaciji i diskolorizaciji kože. Nakon čišćenja lica ultrazvučnom špatulom, pripremamo kožu za bolju apsorpciju preparata koje želimo staviti na lice nakon čišćenja.

Zakažite već sada svoj termin po SUPER CIJENI od samo 30KM! #lapiel

 

FOTOEPILACIJA I LASERSKO UKLANJANJE DLAČICA

Riješite se dlačica zauvijek! Fotoepilacija je efikasna i bezbolna metoda koja će vašu kožu učiniti nikada ljepšom! #lapieltuzla

REZERVIŠITE SVOJ TERMIN!

 

ČUPANJE OBRVA KONCEM I FARBANJE

NOVO!!!

Cijenjeni klijenti, obavještavamo vas da je od sada u #LaPiel centru dostupan i popularni THREADING, najpreciznije oblikovanje obrva koncem + farbanje obrva.

SUPER CIJENA i vrhunski izgled obrva. Zakažite već sada svoj termin! Dobro nam došli!

 

MINI ZONA FOTOEPILACIJE

Riješite se dosadnih dlačica na nausnicama po SUPER CIJENI i ZA SVA VREMENA!

Samo par tretmana i vaša koža će biti ljepša nego ikada.

Za sve informacije, stojimo vam na raspolaganju! #lapiel