RENOMIRANI PROIZVOĐAČ: Trgovir d.o.o

Proizvodimo prema Vašoj želji i datoj specifikaciji pri čemu se u potpunosti možete osloniti na našu kompetenciju. Prilažemo veliki značaj na dugoročna, obostrano profitabilna partnerstva i u tom smislu je zadovoljstvo klijenata naš najveći prioritet.

Fokus naših proizvodnih djelatnosti je stavljen na:

  • žičane proizvode
  • bitumenske hidroizolacije
  • eko-pellet
  • jezgra za madrace

NAŠE USLUGE

Od razvoja pa do gotovog proizvoda kod nas dobijate sve usluge u paketu. Radilo se o proizvodnji prema posebnim specifikacijama, uslužnoj proizvodnji, dodatnoj pripremi proizvoda u cilju lakšeg rukovanja odnosno ugradnje ili jednostavno o informacijama po pitanju postojećih proizvoda, naš tim Vam rado stoji na raspolaganju.

ARMIRANJE GRAĐEVINSKOG ČELIKA

Uporedo uz proizvodnju žičanih proizvoda nudimo i uslugu armiranja građevinskog čelika sa specijalnim cijenama za naše klijente.

VIZIJA
Biti vodeća kompanija po kvalitetu, odnosu sa potrošačima i prihodima među kompanijama sa sjedištem u Bosni i Hercegovini.

MISIJA
Kompanija Trgovir d.o.o. nastoji kvalitetom kontinuirano graditi brand vrijedan poštovanja. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i bogato iskustvo koje smo stekli tokom dugogodišnjeg poslovanja. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj kompanije i transparentan odnos sa poslovnim partnerima i zajednicama sa kojima poslujemo.

 

https://trgovir.ba/bs/

https://www.facebook.com/trgovir.gracanica/