KYPERS BIH

- Kategorija: Glamur, Moda

Kypers je brend porijeklom iz Barcelone, a u vlasništvu je proslavljenog igrača FC Barcelone Piquea i njegove supruge Shakire. U ovom trenutku, Kypers je vjerovatno jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu sunčanih naočala, s obzirom da nudi vrhunski kvalitet, veoma široku ponudu modela ali i cijene koje su konkurentne na tržištu.

Brend je zastupljen u preko 40 zemalja svijeta – od Amerike, preko Europe i Azije, pa sve do Australije.

Naravno, pored Piquea i Shakire, brand ambasadori su i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Maradona, kao i Dani Alves, Carles Puyol, Ivan Rakitić, Iker Casillas, i mnogi drugi…

U Bosni i Hercegovini Kypers je prisutan od 2017 godine, sa zastupništvom u Tuzli. Sve modele karakteristišu vrhunska stakla, koja će zaista odmoriti vaše oči, a to je jedna od najbitnijih stvari pri izboru i kupovini sunčanih naočala.

Pored toga, Kypers karakteriše i izbor veoma kvalitetnih materijala (acetati i nehrđajući čelik) što modele čini veoma laganim i udobnim za nošenje.

POGLEDAJ, ISPROBAJ I NARUČI ONLINE

„Ono čime se trenutno posebno ponosimo, jeste naš novi website.  Radi se o prvom webshopu za naočale u BiH koji vam omogućava virtuelnu probu svih modela. Ta opcija vam pomaže da brže i lakše saznate koji Kypersov model je idealan za vas.“

Da Kypers BH ne kaska u trendovima promocije, dokazuje i činjenica da je Brand Ambassador za Bosnu i Hercegovinu u 2020-oj godini najbolji BH reper Frenkie.

web: www.kypers.ba

FB: Kypers BiH

Instagram: kypers_bosnia.

Facebook Comments