Biznis

U Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić u Tuzli besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

Ordinacija porodične medicine Dr. Jahić nalazi se u tuzlanskom naselju Stupine u bloku B7 i nudi jedinstven koncept građanima. Naime, iako je u pitanju privatna ordinacija, ukoliko imate zdravstveno osiguranje možete se besplatno  liječiti  kao i u ambulantama, koje su okviru  javnih ustanova, Domova zdravlja i sl.

U toku je registracija osiguranika u tim porodične medicine, tako da svi građani koji se žele besplatno liječiti u ovoj ordinaciji, tj. premjestiti svoj zdravstveni karton iz ambulante ili Doma zdravlja mogu to učiniti popunjavanjem obrasca u ovoj ordinaciji.

U Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić svi oni koji se registruju mogu koristiti besplatno usluge: pregleda, savjeta, izdavanje recepata sa esencijalne liste, uputnica za specijalističke preglede, otvaranje bolovanja i izdavanje ljekarskih uvjerenja, EKG, previjanja, davanja injekcija i primjena infuzione terapije, i dr. terapije.

Možda će Vas zanimati i:

Ukoliko želite kvalitetnu uslugu iz oblasti porodične medicine, a imate zdravstveno osiguranje dovoljno je da se registrirate u Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić na Stupinama u Tuzli.

Ova ordinacija postoji već dvije godine, i jedinstven je spoj privatne ordinacije, koja za građane nudi besplatne usluge porodične medicine, kao i sve ostale ambulante iz javnog zdravstva, s obzirom na to, da ima ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja  Tuzlanskog kantona.

Stručni tim ove ordinacije s doktoricom Edinom Jahić na čelu   pružit će vam kvalitetnu uslugu, od besplatnih pregleda do izdavanja uputnica u sve druge javne zdravstvene ustanove u Tuzli  poput Univerzitetsko kliničkog cetra, kao i izdavanja uputnica za laboratorijsku dijagnostiku.

Kontakt telefon Ordinacije porodične medicine Dr. Jahić: 035 255 303

Facebook stranica Ordinacije porodične medicine Dr.Jahić:

https://www.facebook.com/Ordinacija-porodi%C4%8Dne-medicine-dr-Jahi%C4%87-Tuzla-653247335070924/

Lokacija ordinacije:Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button