Seosko domaćinstvo: ETNO BEGOVO SELO

- Kategorija: Cooltura

Da li vam je preko glave poslovnog stresa, sjedenja u ofisu, brzog života, junk hrane, gradske buke, corone i mnogih drugih stvari koje podižu nivo kortizola do te mjere da ubrzano starite i stalno se osjećate umorni i pospani?

I jednostavno postajete nefunkcionalni vaše tijelo i um pate, naravno svi oko vas.

Dokazano je da boravak u prirodi uz umjerenu fizičku aktivnost i konzumaciju zdrave hrane može balansirati vaše hormone i osloboditi vas stresa koji donosi moderni način života te dovesti vaše tijelo i um u potrebnu formu za funkcionisanje na najvišem nivou.

Etno Begovo selo vam nudi sve to, aktivni i totalni neaktivni odmor, netaknutu prirodu, dijelove bosanske historije, domaće specijalitete, organsku hranu, treninge u prirodi ili u sali uz nadzor trenera, posjete lokalnim znamenitostima, branje bilja i gljiva, organizovanje zabava, momačkih i djevojaških večeri, svadbi, rođendana, teambuildinga, časove bosanske kuhinje, spavanje u zasebnim kućama i sobama sa kupatilom, itd.

Sigurno vam neće biti dosadno kada budete razgledali neke od dvanaest naših radnji sa starim zanatima i muzej. Posjedujemo restoran sa 200+ mjesta gdje se u potpunosti može ispuniti distanca uzrokovana covid-19 virusom. Televiziju i WI-Fi nemamo jer znamo da to nije potrebno za odmor i uživanje u prirodi, uključite svoj usb plug u obližnje drvo i uživajte.

Navesti ćemo neke od osnovnih ponuda a stojimo vam na raspolaganju da napravimo ponudu posebno za vas i vašu grupu. Ukoliko imate neke specijalne zahtjeve tu smo da ih ispunimo.

Sve informacije na

: +38761338177

kenan.niksic@gmail.com

https://www.facebook.com/etnobegovo

https://instagram.com/etno_begovo_selo

Slične objave

Facebook Comments