U fokusuZanimljivosti i zabava

NIJE KASNO DA PROVEDETE NEZABORAVNO LJETO: TURSKA ŠIROM OTVARA SVOJA VRATA ZA SVE IZ BIH

Ove godine mnoge su države zatvorile svoje granice za turističke posjete.

Međutim, takva situacija nije i sa Turskom. Ove godine Turska je poduzela sve potrebne mjere kako bi otvorila vrata svim gostima koji su u potrazi za savršenim ljetovanjem.

Sada već kontinuirano funkcionišu letovi Tuzla – Antalya a ponude za godišnje odmore su mnogobrojne.

Bilo da želite ljetovati na Antalijskoj rivijeri, Sredozemnom ili Egejskom moru dočekati će vas domaćinska atmosfera i gostoprimstvo koje se pamti.

Fotografija korisnika/ce Golden tours.

Na društvenim mrežama sada se mogu pronaći mnogobrojne pohvale na račun turističke agencije Golden Tours koja tradicionalno organizuje ljetovanja na ovoj destinaciji. Prema njihovim riječima, čak i onih koji su imali blagu bojazan zbog pandemije COVID 19, Turska je ispunila sva njihova očekivanja. Ugodna atmosfera, zabavni sadržaj za sve generacija, tirkizno more i najukusnije kulinarske delicije – sve su to stavke po kojima će turisti iz naše zemlje pamtiti ovaj godišnji odmor.

Fotografija korisnika/ce Golden tours.

Riješite sve vaše dileme za ovo ljeto odlaskom u turističku agenciju Golden Tours koja se nalazi na adresi Maršala Tita 2a-2b (Avaz-Robot centar) ili ih kontaktirajte na broj telefona 035 249-220. 

Ponude za ljetovanje potražite na njihovoj web stranici www.goldentours.ba ili FB stranicu https://www.facebook.com/goldentoursba/.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button