Konačno dogovoreno: Od augusta počinje snimanje specijalne epizode “Prijatelja”

- Kategorija: Film / TV
FRIENDS -- Pictured: (clockwise from top left) Jennifer Aniston as Rachel Green, Matthew Perry as Chandler Bing, David Schwimmer as Ross Geller, Lisa Kudrow as Phoebe Buffay, Matt LeBlanc as Joey Tribbiani, Courteney Cox as Monica Geller -- (Photo by Reisig & Taylor/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Konačno je pao dogovor. Snimanje kultne serije “Prijatelji” nastavlja se od augusta, potvrdili su producenti.

Glumačka postava legendarne serije dugo je držala u strogoj tajnosti informacije o snimanju specijalne epizode. Kada su napokon potvrdili nagađanja mnogih, uslijedila je pandemija koronavirusa. Neki su pomislili kako će zbog toga sve biti otkazano, ali to se ipak nije desilo, piše Daily mail.

Snimanje je trebalo početi krajem marta, ali je produkcija to zaustavila i odgodila pa je snimanje najranije trebalo početi u maju. Međutim, s obzirom na to da ni tada nije počelo, objavljen je novi datum snimanja.

“Nadam se da ćemo moći snimati u augustu, ukoliko sve bude dobro i ne bude ranog drugog vala. Ako sve bude na svom mjestu i ako budemo mogli poštovati sve mjere, snimat ćemo negdje između sredine i kraja augusta”, kazala je kreatorica serije Martha Kauffman.

Svoje ideje ekipa serije dijelila je tokom karantina preko videopoziva, tako pazeći na socijalnu distancu.

Facebook Comments