BiH

Jutros u pojedinim dijelovima pada snijeg










Danas će biti pretežno sunčano u Hercegovini, Krajini, zapadu i jugozapadu Bosne. U Hercegovini, Krajini, zapadu i jugozapadu Bosne jutros je pretežno sunčano vrijeme. U većem dijelu Bosne je oblačno. Slab snijeg pada u centralnim i istočnim područjima, a na sjeveru slaba kiša.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 954hPa, za 10hPa je veći od normalnog i opada.

Možda će Vas zanimati i:

Danas će biti pretežno sunčano u Hercegovini, Krajini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne pretežno oblačno prijepodne. U jutarnjim satima slab snijeg u centralnim i istočnim područjima, a na sjeveru Bosne slaba kiša. U drugoj polovini dana većinom razvedravanje.

Pretežno oblačno će se zadržati na krajnjem sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab, u Bosni zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu zemlje do 10 stepeni.

U Sarajevu prijepodne oblačno sa slabim snijegom u jutarnjim satima. U drugoj polovini dana razvedravanje. Najviša dnevna temperatura zraka oko 1 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button