Dvojac iz Nine studija snimio još jedan spot za bh. repera Frenkie i novu uzdanicu bh. rep scene Maka Šćeta Rykera…

- Kategorija: Zabava

Produkciju spota potpisuju NINE STUDIO , dvojac mladih i kreativnih stručnjaka iz oblasti video i audio produkcije iz Tuzle, koji su se tokom proteklih godina pojedinačno afirmisali u svojim oblastima.

“Sve može” poručuju najpopularniji bh. reper Frenkie i nova uzdanica bh. rep scene Mak Šćeta Ryker, u novoj istoimenoj pjesmi koja je objavljena 12.06.2020 godine. “Sve može” kolaboracija je nastala u okviru muzičkog izazova “Tuborg: Are you open to challenge” za koju je urađen i video spot.

Razgovarali smo s glavnim i odgovorim za ovaj spot.

 “Iako je nakon već nekoliko urađenih spotova za Frenkija ova saradnja za nas, a vjerujem i za Frenkija, postala rutinska i jedno harmonično i fluidno iskustvo, svaki put, a tako i ovaj nam je bila velika čast i satisfakcija raditi sa takvim vrhunskim umjetnikom. Svaki projekat je drugačiji i nosi sa sobom razne prepreke ali raditi sa Frenkijem i ekipom je zaista zadovoljstvo i samim tim sve postaje lakše. Ipak, kao i svaki put trudimo se da sa svakim novim projektom nadmašimo svoje prijašnje radove pa smo i ovdje nastojali vizualno ovaj spot dovesti do perfekcije od odabira lokacija, postavke setova pa sve do izbora odjeće i slično”, rekao je za Radio Kameleon Adnan Avdić, režiser spota.

“Vjerujte da je svo to istraživanje i pripremanje bio mukotrpan process koji je uzeo nekoliko dana ali smo snimanje obavili sa lakoćom i kroz dobru zabavu na setovima jer su još jednom Frenki, Ryker i ostatak tima pokazali da su profesionalci na nivou svjetskih zvijezda a samim tim i rezultat našeg zajedničkog truda mislimo da je opravdao očekivanja i da imamo još jedan muzički spot vrhunske kvalitete. Ovo sigurno nije kraj naše saradnje te u narednom period očekujte nove video radove iz naše produkcije i Frenkijeve “kuhinje” koji vas sigurno nece razočarati ni vizualno ni zvučno. Još jednom želimo se duboko zahvaliti svima koji su učestvovali u ostvarenju ovog projekta i radujemo se budućim zajedničkim projektima”, dodao je Vladan Gavrić, producent spota.
O saradnji sa NINE ekipom, FRENKIE je izjavio
 ” Kao i više puta do sada povjerenje smo ukazali Nine Studio ekipi iz Tuzle i kao i ranije nismo se nimalo pokajali. Ovaj energični dvojac, Adnan Avdić i Vladan Gavrić su obavili nevjerovatan posao i na kraju smo dobili spot koji je po svom kvalitetu svjetskih razmjera. Projekat je bio relativno zahtjevan jer smo snimanja radili na lokacijama u različitim gradovima, Tuzla i Zenica pa su organizacija i logistička i tehnička podrška bili od iznimne važnosti a tu su se dečki iz Tuzle pokazali kao pravi stručnjaci u svom zanatu. Zahvaljujući momcima iz Nine tima sve je odrađeno besprijekorno savršeno pa nam ovo snimanje nije predstavljalo nikakav napor i teret već naprotiv sve je prošlo u pozitivnoj atomsferi u kojoj smo se svi odlično zabavljali, dobro proveli i što je najvažnije obavili zacrtane ciljeve bez kompromisa. Rezultat ovog “druženja” je produkt na koji smo svi zajedno posebno ponosni. Treba svakako zahvaliti i bajkerima iz Zenice sa kojima je video dobio novu vizualnu dimenziju. Također Vladanov stajling, Adnanov edit, svi setovi na snimanju i sve ostalo izgledalo je fantastično. Svi na ovom projektu smo se zaista potrudili da ovaj spot stilski i estetski dovedemo na nivo svjetske produkcije i u tome smo zaista i uspjeli na obostrano oduševljenje. Veliko hvala svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog izvanrednog projekta. “
Pogledajte spot i poslušajte pjesmu “Sve možeš”

Facebook Comments