U fokusu

Kypers BiH dobio novog brend ambasadora

Kaypers BiH je juče predstavio novog ambasadora, poznatog repera Adnana Hamidovića aka Frenkia, koji je ujedno i zaštitino lice nove reklamne kampanje poznatog brenda za BiH.

Kypers je brend porijeklom iz Barcelone, a u vlasništvu je proslavljenog igrača FC Barcelone Piquea i njegove supruge Shakire.

U ovom trenutku, Kypers je vjerovatno jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu sunčanih naočala, s obzirom da nudi vrhunski kvalitet, veoma široku ponudu modela, ali i marketinška zastupljenost čini da to bude upravo tako.

Brend je zastupljen u preko 40 zemalja svijeta – od Amerike, preko Europe i Azije, pa sve do Australije. Mnoge poznate osobe su u posljednje vrijeme poklonile svoje povjerenje Kypersu, te je tako lista poznatih koje možete vidjeti da nose Kypersice prilično duga. Naravno, pored Piquea i Shakire tu su i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Maradona, kao i Dani Alves, Carles Puyol,  Ivan Rakitić, Iker Casillas, i mnogi drugi…

U Bosni i Hercegovini Kypers je prisutan od 2017 godine, sa zastupništvom u Tuzli. Od tada marljivo radi na podizanju brenda i prepoznatljivosti na tržistu, te u tom smislu bilježi odlične rezultate i konstantan rast.

Kaypersice su se također pojavile i u dva Frenkijeva spota, za pjesmu “Monopol” i “Možeš sve” čija premijera je zakazana za 12.06.2020 godine u 11 h. Premijera je najavljena na oficijelnom Frenkijevom instagram profilu.

Popularni reper oduševljava  brojne ljubitelje njegove muzike svaki put iznova, te predstavalja savršen spoj; stava, muzike, stila i upravo zato je savršen izbor za novog brend ambasadora KYPERS BiH.

”Tražili smo najbolju identifikaciju, osobu koja se uklapa u razvojni put Kypersa u BiH,  nekoga ko je urban, savremen, interesantan, nekoga ko ima izražen stav i karizmu. Sve te aspekte, sva naša očekivanja ispunio je Frenkie. Radi se o našem najboljem reperu, članu FM JAMA, ali i čovjeku koji je privatno jedna fantastična osoba. Tim više nam je drago što smo saradnju sklopili upravo sa njim. Koliko je Frenkie dobra, jednostavna osoba i koliko je i pored slave ostao s dvije noge čvrsto na zemlji, govori činjenica da smo saradnju dogovorili doslovno za 5 minuta”, poručio je tim KYPERS BiH.
U skorijoj budućnosti pripremaju još mnogo interesantnih projekata i novosti iz ovog brenda. Dodali su i to da konstantno rade na poboljšavanju te da su sigurni da će ljubitelji Kaypersica biti oduševljeni i sretni, kao što su bili i do sad.
“Uz pravu ekipu na svojoj strani, ne sumnjamo da nas očekuje još mnogo lijepih trenutaka na našem putovanju”, dodali su iz tima KYPERS BiH.
Posebnu zaslugu nosi i Unastoria weddings  bez koje ova priča ne bi izgledala ovako kako danas izgleda…
”Kroz sve ove godine nas vjerno prate sa foto i video materijalom, te svoj dio posla obavljaju vrhunski. Bez ikakve dileme i njima pripada dio zasluga za vrhunsku prezentaciju Kypersa u Bosni i Hercegovini”, istaknuli su.

Kypers BiH priprema još mnogo interesantnih projekata, očekuje nas sve zajedno još novosti i iznenađenja…Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button