Vijesti

Ubila majku i baku: Beogradska glumica osuđena na 30 godina













Stravičan zločin koji je zgrozio Srbiju konačno je dobio svoj epilog na Višem sudu u Beogradu. Glumica Teodora Viktorović za brutalno ubistvo majke Ljiljane i bake Ivanke Đukić osuđena je na 30 godina zatvora.

Svojim je najbližima Teodora, inače kći poznatog reditelja Olivera Viktorovića i unuka glumca Mihajla Viktorovića poznatog po ulozi u legendarnoj seriji “Bolji život”, presudila mesarskim nožem.

Tragedija koja je potresla srpsku javnu scenu dogodila se u njihovu zajedničkom stanu na Vračaru. Sve je kulminiralo nakon svađe s majkom koju je nehotice probudila dok je spremala hranu za dijete. Revoltirana Teodora zgrabila je oružje i njime zadala nekoliko kobnih uboda najprije majci, a potom i baki, piše Blic.

Kasnije je ustanovljeno da je u trenutku ubistva bila pod utjecajem alkohola i opijata s kojima je i inače imala velikih problema. Glumu je završila u klasi poznate glumice Mirjane Karanović koja je bila upoznata s problemima koji su Teodoru doveli do potpunog sloma.

“Teodora je jedna nježna, ali nesigurna osoba, koja je odrastala u nestabilnoj porodici, pored oca alkoholičara i bezosjećajne i zahtjevne majke. Život je od nje napravio monstruma. Ovo je tragičan kraj jedne tužne životne priče”, izjavila je Karanović nedugo nakon tragedije za Blic.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button