Promo

Ovog 1. maja izborite se za siguran posao!
Ove godine praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću… Donosi vam mogućnost da promijenite život i izborite se za siguran posao!

Za to se postarala ITAcademy, koja je organizovala veliku prvomajsku akciju koja vam omogućava da ostvarite do čak 800 eura popusta na jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije.

Postanite dio radničke IT klase i steknite znanja za najplaćenije poslove

Ovaj praznik rada većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mjesta, da na poslu ima platu koja će im omogućiti pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku kada zbog pandemije nastupa velika kriza koja odnosi brojna radna mjesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali dio radničke IT klase ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu i da biraju gdje će i za koju platu raditi.

IT sektor je jedna od rijetkih grana industrije na koju kriza ne utiče u velikoj mjeri, a broj radnih mjesta i potraga za kvalitetnim kadrom se povećavaju. Zato sa ITAcademy poručuju

„Nek ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristite ga da promijenite svoj život i karijeru!”

800 eura popusta za najsavremenije IT školovanje u regionu

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje samo do 6. maja i omogućava vam upis uz 800 eura popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od 6 oblasti izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Pored IT vještina koje vas pripremaju za profitabilnu karijeru, ITAcademy vam pruža i šansu da neophodno radno iskustvo steknete već tokom školovanja putem besplatnih edukativnih programa među kojima je i IT Practice Center.

Uz to, imaćete priliku da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere i da tako brzo pronađete odličan posao. A zahvaljujući partnerstvu ITAcademy sa IT hubovima, dobijate i 100 besplatnih sati u coworking prostorima, gdje ćete u društvu rastuće IT zajednice moći da iskoristite stečena znanja i upoznate se sa ljudima sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

Za uspješnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama ITAcademy svojim polaznicima obezbjeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i njemačkog jezika. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savjetnik za pomoć u učenju. Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gdje god da se nalazite i da besplatno pristupite prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u.

Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica ITAcademy ili online, putem platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gdje god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT certifikata, kao što su Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Google i drugi. Ovi certifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme!

Prvomajska akcija na ITAcademy traje do 6. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare preko 800 eura popusta prilikom upisa je ograničen. Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih mjesta biti raspoređen prema redoslijedu pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vrijeme ukoliko žele da rezervišu svoje mjesto.

Ako želite da započnete svoje IT školovanje na ITAcademy, koje će vam omogućiti da sljedeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se putem ovog linka.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button