Talijanska glumica Sandra Milo (87 godina) se u znak protesta vezala lancima ispred Vlade

Milo je tako nastavila s protestiranjem, nakon što je već štrajkala glađu kako bi privukla pozornost premijera Giuseppea Contea na svijet umjetnika koji od marta žive u neizvjesnosti o svojoj budućnosti.

Poznata talijanska glumica Sandra Milo zaključala se lancima za ogradu ispred zgrade Vlade u Rimu kako bi izrazila svoj protest što Italija ne daje državnu pomoć za samostalne umjetnike. Milo je tako nastavila s protestiranjem, nakon što je već štrajkala glađu kako bi privukla pozornost premijera Giuseppea Contea na svijet umjetnika koji od marta žive u neizvjesnosti o svojoj budućnosti. Nakon ovog posljednjeg poteza Conte joj je obećao da će pomoći umjetnicima.

– Premijer Conte je veliki čovjek i humana osoba koja suosjeća s drugima. Sigurna sam da će održati obećanje. U Italiji vladine mjere onemogućavaju izvedbu koncerata, predstava i velikih događaja u doglednoj budućnosti. Time je hiljade obitelji dovedeno na rub propasti. Svi koncerti odgođeni su za 2021., a tako su bez posla ostali i brojni tehničari i popratno osoblje. Milo, kojoj je 87 godina, i dalje glumi, a ovim je potezom željela upoznati javnost s problemima zabavne industrije. Na potezu je sad talijanski premijer.

Related Posts