Glumica iza sebe ima PET BRAKOVA, A MUŽ JE HTIO PRODATI ŠEIKU

- Kategorija: Film / TV, Lifestyle, Ženski.ba

Varali su je, ali sada je UPECALA 33 GODINE MLAĐEG i u devetoj deceniji uživa.

Britanska glumica Džoan Kolins (82) svjetsku slavu je stekla ulogom Aleksis Karington u sapunici “Dinastija”, a iza sebe ima životnu priču koja je poput filma.

Džoan Kolins

Džoan je sve do 2016. aktivno snimala i nije stavila tačku na glumačku karijeru. Iza sebe ima brojne ljubavne brodolome, ali i pet brakova. Prvi muž bio joj je glumac Maksvel Rid za kojeg se udala sa 19 godina nakon što ju je seksualno napastvovao. Pedesetih je djevojka “morala da se uda za muškarca sa kojim je spavala”. Kasnije je želio da je proda šeiku, ali je Džoun pobjegla od njega.

Sa drugim mužem Entonijem Njulijem dobila je kćerku Taru i sina Aleksandra Sašu, ali rastali su se zbog obostarne nevjere.

Brak sa Ronom Kasom koji je bio zavisnik od narkotika, okončan je nakon što je njihova kćerka Katjana doživela tešku saobraćajnu nesreću, a pričala je da je zbog trećeg muža izgubila i novac.

Brak sa Piterom Holmom završen je nakon što ga je zatekla u krevetu sa drugom ženom. Ipak posle svega nije prestala da vjeruje u ljubav, a sa 33 godine mlađim pozorišnim meadžerom Pirsijem Gibsonom u braku je 17 godina.

 

 

 

 

Facebook Comments