Neobična prosidba “Kad sam vidjela svoje ime na ekranu počela sam se tresti”

- Kategorija: Pozitiva, Zanimljivosti

Jedan je mladić iz Zagreba napravio ono o čemu maštaju brojne djevojke diljem svijeta. Ivan je zaprosio svoju Viktoriju, nakon sedam godina veze, na velikom platnu Drive-in kina.

Kleknuo je pred Viktoriju nakon što se na ekranu prikazalo “Viktorija, hoćeš li se udati za mene?”. Hoće li Viktorija pristati udati se za Ivana? Prije tri dana dok se ujutro spremao za ovaj veliki pothvat, Ivan se pitao isto pitanje.

“Mislila sam čak da netko iz publike ide zaprositi svoju curu, jesam ga, pogledala sam ga, ali sam odmah vratila pogled na ekran i kad sam vidjela svoje ime, onda sam se samo počela tresti! Ništa više, baš ono oduzelo me skroz, ne znam uopće kako sam izašla iz auta”, otkrila je zaprošena Viktorija Čeh.

Ivan i Viktorija upoznali su se prije osam godina. Kaže, od prvog je trenutka znao da upravo s njom želi provesti ostatak života. Pitanje je samo bilo gdje zaprositi.

“Ono kad je počelo odbrojavanje 5,4,3,2,1, a meni puls 300 i ono, izašao van iz auta, ja trube uopće nisam čuo, tek poslije kad sam pogledao video, kad se sve sleglo sam tek vidio kaj je to bilo, koji je to bio cirkus”, opisuje svoje iskustvo prosac Ivan Žugaj.

Viktorija izgovara “da” dok on kleči ispred nje, po glavi im padaju konfeti. “Nisam ni nju čuo, ne znam uopće kaj je rekla još uvijek”, dodaje Žugaj.

“Mi smo bili toliko oduševljeni što nas je nazvao i onda smo odlučili to podignuti na jednu malo višu razinu”, kazala je Astrid Elizabeth Pranjić iz Drive-in kina.

 

Facebook Comments