Istaknuto

Poruka direktora MI-BOSPO-a
Dragi naši klijenti i klijentice,

Zdravi smo svi zajedno dočekali kraj vanrednog stanja u našoj zemlji. Istina, protiv korona virusa ćemo se i dalje boriti ali najteže je, po riječima stručnjaka, iza nas.

S tim u vezi, dopustite da rezimiramo dvomjesečni period kojeg, srećom, ispraćamo.

MI-BOSPO je organizacija koja istinski brine o svojim klijentima, jer mi nas nikada nismo dijelili, uvijek smo bili tim. U vremenima kada nam je svima sve bilo dobro i u vremenima kada su nas sve zajedno pogađale nedaće.

Zajedno smo u istim čizmama branili naše domove od poplava, zajedno smo ohrabrivali žene da se bave poduzetništvom,  zajedno se i sada borili protiv pandemije.
Potezi koje smo povlačili protekla dva mjeseca su imali za cilj da zaštite Vaše živote, u zdravstvenom ali i finansijskom smislu.

Proveli smo mjere zaštite zdravlja, ali jednako značajno je i to da smo donijeli odluku koja značajno utiče na živote naših klijenata koji su se, pogođeni pandemijom, susreli sa poteškoćama u otplati kredita.
Na koji način?

Ponudili smo mjere olakšanja u otplati kredita u vidu moratorija i reprograma, smanjili smo kamatne stope u moratoriju i grace periodu reprograma za 50%. Zakon nas nije obvezao na ovakav potez.
Medjutim, mi u MI-BOSPO-u gledamo drugačije i naše je opredjeljenje pomoći kada treba i tamo gdje možemo.
Sada možemo našim klijentima i zajednici u kojoj živimo.

Vaše riječi da smo Vam uvijek bili podrška doživljavamo kao najveću nagradu jer nas zadovoljnim čini saznanje da smo jedini koji su se odlučili na ovaj korak. Zato što nama Vi niste samo broj!
Svako od Vas nama je osoba sa imenom i prezimenom,  životnom pričom i naš je prijatelj i poslovni partner.

Dvadeset četiri godine MI-BOSPO čine uspješne poduzetnice, naši klijenti i naši zaposleni.

Nastavićemo jednako i ubuduće.

Safet Husić,

Direktor MI-BOSPO-aKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button