Brena je dotjerana i u kućnoj izolaciji: Nosi štikle i zlatni sat

- Kategorija: Region, Ženski.ba

Pjevačica ni u izolaciji nije zaboravila na svoje obožavatelje pa zbog njih radi online koncerte. Sretna je što vrijeme može provoditi s obitelji, a nije zaboravila niti na izgled.

Pjevačica Lepa Brena (59) dane u izolaciji provodi sa svojom obitelji. Priznala je kako sada ima vremena posvetiti se sebi i napraviti stvari koje prije zbog brojnih koncerata i putovanja nije stizala. No, za nju to ne znači da se može sada zapustiti pa vodi računa o tome kako izgleda.

Posljednjom fotografijom pokazala je kako doista drži do sebe čak i kada ne izlazi iz kuće. Pozirala je u svom raskošnom dvorištu odjevena u bijelu bluzu, bež hlače, cipele na petu, a u oko upada i zlatni sat koji je nosila na ruci. Pobrinula se i za frizuru pa je kosu svezala u pletenicu.

Lepa Brena odmara od koncerata i svu pažnju usmjerava na svoju obitelj, no, na svoju publiku nije zaboravila. Sa svojim timom snima live koncerte od kuće i dijeli ih na društvenim mrežama. Kaže kako je pjevanje njezin hobi, jer već dugo ne živi od glazbe.

– Pjevam iz ljubavi, a ne zbog novca. Na estradi sam napravila ime prije 40 godina i zato nemam potrebu imati koncerte. Boba i ja imamo nekoliko firmi, tako da smo financijski sigurni – rekla je pjevačica.

Ne krije kako ju trenutna situacija jako pogađa.

– Moj bend ima obitelji i nastojim raditi zbog njih. Nemam potrebu raditi puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se dogodilo da ne radim mjesec dana. Želim dati mali doprinos i pokazati publici da možemo pjevati bez obzira na cijelu situaciju – rekla je pjevačica u emisiji ‘Jutro’.

No, trenutno joj najviše nedostaju prijatelji.

– Jedva čekam da ih sve zagrlim i kažem koliko mi znače. No, moramo svi biti strpljivi. Ovo je svojevrsno čišćenje nas samih, planete u ekološkom smislu , ali i vrijeme promjena – zaključila je pjevačica.

 

Facebook Comments