Prijatelji dogovaraju novi datum snimanja specijala

- Kategorija: Zabava
FRIENDS -- Pictured: (clockwise from top left) Jennifer Aniston as Rachel Green, Matthew Perry as Chandler Bing, David Schwimmer as Ross Geller, Lisa Kudrow as Phoebe Buffay, Matt LeBlanc as Joey Tribbiani, Courteney Cox as Monica Geller -- (Photo by Reisig & Taylor/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Glumačka ekipa Prijatelja snimiće specijal u trajanju od 90 minuta. Nenapisano novo okupljanje trebalo je da bude snimano u martu, ali je prolongirano zbog pandemije korona virusa. Courtney Cox i producent Ben Winston nedavno su snimili šaljivu probu preko aplikacije Zoom, sa ambicijom da se objavi prije specijala.

Insajderske informacije kažu da su svi počeli paničiti čim su saznali da je snimanje otkazano, zato što im je trebalo toliko mnogo vremena da usklade svoje rasporede, pa se plaše da bi na novi datum mogli da čekaju i godinu.

Courtney ih je odmah povezala konferencijskim pozivom, kako bi prodiskutovali o svemu. Tu su bili i producenti serije, pa je ovaj razgovor nazvan šaljivom probom koja je trajala dva sata.

Imali su dnevne sastanka, a Jennifer Aniston, čiji je raspored najzgusnutiji od svih šest glumaca, obećala je da učiniti sve kako ne bi čekali mjesecima na povratničko snimanje.

Sve zvijezde serije pristale su na novo snimanje.

Kako god, vlasnici tv prava još uvijek moraju da odrede datum emitovanja.

Izvor: bangshowbiz.com

Facebook Comments