Backstreet Boysi pjevali iz dnevnog boravka i obradovali fanove širom svijeta

- Kategorija: Zabava

Svijet je trenutno socijalno distanciran usljed nove pandemije koronavirusa, ali to nije zaustavilo jedan od najuspješnijih dječačkih bendova svih vremena Backstreet Boyse da se ponovo okupe.

AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell i Kevin Richardson ponovo su se okupili za koncert Eltona Johna iHeartRadio, u želji da obraduju fanove i skupe novac za ljude kojima je to sada najpotrebnije za vrijeme epidemije, piše CNN.

Momci su oduševili fanove iz svojih domova, na pet različitih ekrana su se javili
i otpjevali svoj stari hit iz 1999. godine “I Want It That Way”.

U ovom njihovom nastupu učestvovalo je i nekoliko djece nekih od članova benda.
Tako je Carter držao sina Odina dok je pjevao, Kevinovi sinovi Mason i Maxwell pokazali su svoju muzičku vještinu na gitari i bubnjevima.

Koncert, koji je vodio Elton John, a koji je emitovan na Foxu, desio se nakon što su Backstreet Boysi otkazali nastup u Sao Paulu, u Brazilu, zbog muzičke krize, rekavši da je sigurnost njihovih fanova njihov glavni prioritet. Poručili su fanova i ljudima širom svijeta da ostanu pozitivni u ovim teškim vremenima pandemije
koronavirusa.

Ljubitelji muzike koji su se uključili u jednosatni koncert obradovali su se i nastupima koje su izveli Mariah Carey, Billie Eilish i Alicia Keys.

Izvor: Klix.b

Facebook Comments